Wij bezorgen jouw
bestelling bewust

PostNL brengt de zorg voor het klimaat in praktijk met duurzame logistieke oplossingen: efficiënte routes, schone voertuigen èn zonnepanelen op alle sorteercentra.

Thuiswinkel.org is hét inspirerende digital commerce-netwerk voor (web)winkels. Wij helpen de e-commercesector duurzame koploper in Nederland en Europa te zijn.

Wehkamp is hét online warenhuis voor gezinnen in Nederland. Wehkamp heeft ruim 2 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. Onze missie is simpel: het leven van alle gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maken. Daarbij is de ultieme klantervaring voor ons het allerbelangrijkste.

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 winkels in Nederland en België. Sinds de oprichting heeft Coolblue maar één doel: klanten blij maken.

Wat jij online koopt bezorgen wij graag bij je thuis, of op een van onze 2000 servicepunten. Steeds duurzamer bovendien, elektrisch of met de fiets.

Bij bol.com vinden we het heel belangrijk om een inspirerende standaard te zetten op het gebied van snel, efficiënt én zo duurzaam mogelijk bezorgen bij onze klanten. We hebben dan ook de ambitie om dit proces samen met onze collega-ondernemers in de e-commerce, logistieke partners èn klanten nog verder te optimaliseren.

Binnen de Topsector Logistiek werken bedrijfsleven, universiteiten, onderzoekscentra en de overheid samen aan kennis en innovatie, internationalisering, human capital en aan het verminderen van regeldruk om de positie van de logistiek in Nederland nog sterker te maken.

Connekt: het onafhankelijke netwerk voor slimme, duurzame en inclusieve mobiliteit.

Wij plannen onze bezorgingen zo neutraal en efficiënt mogelijk in door o.a. in stedelijke gebieden gebruik te maken van elektrische voertuigen. Daarbij focussen wij ons voortdurend op het reduceren van onze impact op het milieu en onze visie op duurzaamheid.

OTTO is continu bezig met het terugdringen van de CO2-uitstoot. Vanaf de winning en verwerking van grondstoffen tot het vervaardigen en distribueren van het eindproduct; we proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Samen met onze (logistieke) partners zoeken we steeds nieuwe mogelijkheden om niet alleen de klant, maar ook het milieu te ontlasten.